De Electro Harmonix Nano Looper 360: Een Handig en Compleet Gitaarpedaal

De Electro Harmonix Nano Looper 360 is weer zo’n buitengewoon compleet en uitstekend klinkend pedaaltje van EHX. Met de Nano Looper 360 hebt u als gitarist de mogelijkheid om in totaal 6 minuten aan loops op te nemen. Voor ultieme controle zijn deze 360 seconden bovendien te verdelen over 11 afzonderlijk te bereiken loops. Met de Loop-knop, die onderdeel is van de zeer toegankelijke lay-out, kiest u de gewenste geheugenplaats. Opnemen en overdubben (onbeperkt en zonder verlies van kwaliteit) is vervolgens een peulenschil.

Nano Looper 360: Gemakkelijk en Compleet

Met de compacte Nano Looper stapelt u in een handomdraai meerdere gitaarpartijen in ongecomprimeerde 24 bit / 44 kHz geluidskwaliteit. Terwijl bijvoorbeeld een eerder opgenomen riff herhalend wordt afgespeeld, speelt u hier een solo overheen. Ongedaan maken en opnieuw toepassen van de laatste take gaat heel gemakkelijk, evenals het verwijderen van een complete loop.

Het geheel is ondergebracht in een stevige behuizing en werkt op een 9V batterij of een optionele voeding. De Nano Looper past zonder moeite op ieder pedalboard en heeft een zeer intuïtieve bediening. Omdat het pedaal ook voorzien is van een Drop Run Loop-functie, kunt u tussen loops wisselen zonder onderbreking of ritme wijzigingen. Hiermee biedt de Nano Looper 360 een scala aan mogelijkheden om uw gitaarspel naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners