De Electro Harmonix Deluxe Memory Man – Analoge Delay Pedaal

Analoge Delay met een unieke sound, nog steeds niet te krijgen via de digitale effectpedalen. Dat is de Electro Harmonix Deluxe Memory Man ronduit!

De werking

Alle bekende effecten zijn te vinden waaronder: Delay, Chorus, Reverb en Vibrato. Via de Blend, Level, Feedback en Depth knoppen, is het mogelijk tot in detail het effect te bewerken. Voor de rest is het alleen nog maar aansluiten en spelen! Delay is het primaire effect, waar deze is te bewerken met alle knoppen, om zo een unieke sound te maken. U bent volledig vrij om alles uit dit pedaal te halen tot de grens wanneer de LED van Overload aangaat. Zo bent u als het publiek beschermd van overstuurde en vervormde geluiden.

Oldies Goldies

Uniek in zijn soort is deze oude reus van Electro Harmonix. Het pedaal kent zijn oorsprong vanuit de vorige eeuw. Het is één van de meeste geliefde pedalen van Electro Harmonix onder de gebruikers en verzamelaars van effectpedalen. Het is zelfs een heus collectors item geworden. De Electro Harmonix Deluxe Memory Man is een analoge delay pedaal dat geliefd is om zijn unieke en warme klank. Dit is een geluid dat nog steeds niet te creëren is met digitale effectpedalen.

Veelzijdige werking

De Electro Harmonix Deluxe Memory Man biedt verschillende effecten zoals Delay, Chorus, Reverb en Vibrato. Met behulp van de Blend knop kunt u het niveau van het effect bepalen ten opzichte van het droge signaal. De Level knop regelt het totale volume van het effect. Met de Feedback en Depth knoppen kunt u het delay effect verder finetunen.

Het pedaal is gemakkelijk aan te sluiten op uw effectenketen en te bedienen. Het biedt de mogelijkheid om het delay effect volledig aan te passen aan uw wensen, waardoor u een uniek geluid kunt creëren dat bij uw speelstijl past.

Klassiek ontwerp

Het Deluxe Memory Man delay pedaal heeft een klassiek ontwerp en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het robuuste metallic blauwe chassis zorgt ervoor dat het pedaal tegen een stootje kan en geschikt is voor intensief gebruik op het podium en in de studio. Met zijn vintage uitstraling is het pedaal een eyecatcher op uw pedalboard.

Conclusie

De Electro Harmonix Deluxe Memory Man is een iconisch delay pedaal dat geliefd is bij gitaristen over de hele wereld. Met zijn unieke analoge geluid en veelzijdige werking biedt dit pedaal talloze mogelijkheden om uw gitaarspel te verrijken. Of u nu op zoek bent naar subtiele delay effecten of dromerige soundscapes wilt creëren, de Deluxe Memory Man is een uitstekende keuze. Wees echter snel, want dit pedaal is vaak snel uitverkocht door zijn populariteit!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners