De dunlop PWM02 Pendleton x Dunlop Rio Rancho Woolen Authentics Strap gitaarband – Een Unieke en Stijlvolle Accessoire voor Gitaarliefhebbers

Dunlop heeft een speciale gitaarband uitgebracht in samenwerking met Pendleton Wool, een Amerikaanse legende op het gebied van wollen kleding en dekens. Deze unieke gitaarband, genaamd de Dunlop PWM02 Pendleton x Dunlop Rio Rancho Woolen Authentics Strap, is gemaakt van stukken uit beroemde Pendleton dekens. Het design van elke band is uniek en straalt eerbied uit voor de Amerikaanse vakmanschap.

Dunlop heeft deze speciale gitaarband ontworpen met het oog op zowel comfort als stijl. De voorzijde van de band is gemaakt van Pendleton wol, wat zorgt voor een warme en zachte feel. De achterzijde van de band is gemaakt van soepel leer voor maximaal draagcomfort. Hierdoor biedt de Dunlop gitaarband de perfecte ondersteuning tijdens het spelen.

De Dunlop PWM02 Pendleton x Dunlop Rio Rancho Woolen Authentics Strap is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke gitaar. Het unieke design van de band toont de combinatie van het traditionele Pendleton patroon en de kwaliteit van Dunlop. Deze speciale editie is een ode aan de Amerikaanse klassieker en geeft elke gitarist de mogelijkheid om een ​​statement te maken met zijn instrument.

Of je nu een professionele muzikant bent of gewoon graag speelt als hobby, de Dunlop gitaarband is ontworpen om lang mee te gaan. Dankzij de hoogwaardige materialen en het vakmanschap waarmee de band is gemaakt, ben je verzekerd van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Dunlop PWM02 Pendleton x Dunlop Rio Rancho Woolen Authentics Strap is een must-have accessoire voor elke gitarist die op zoek is naar comfort en stijl. Bestel nu jouw unieke exemplaar en voeg een vleugje Americana toe aan jouw muziekervaring. Klik hier om de band te bestellen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners