De Celestion G12-65 Heritage: De Perfecte Luidspreker voor Hardrock-gitaristen

Al sinds de jaren ’80 gebruikt menig hardrock-gitarist de succesvolle 12 inch G12-65 Heritage gitaarluidspreker in zijn 4 x 12-kabinetten. De sterkste punten van deze krachtige 65 Watt, 16 ohm speaker zijn de snelle attack, strakke bas en felle crunch.

De G12-65 uit de Heritage Series zaagt dwars door de mix met zijn precies afgestelde middentonen en heldere trebles. De warmte en het detail van de middentonen zorgen daarbij voor voldoende diepte bij los gespeelde tonen.

De G12-65 Heritage is ontworpen met hardrock-gitaristen in gedachte. De snelle attack geeft je spel extra punch en de strakke bas zorgt voor een solide basis in je geluid. Daarnaast levert de luidspreker een felle crunch die perfect is voor het creëren van die karakteristieke hardrock-sound.

Heldere Trebles en Precies Afgestelde Middentonen

Wat de G12-65 Heritage echt onderscheidt, is de helderheid van de trebles en de precisie van de middentonen. Het geluid dringt op een indrukwekkende manier door de mix heen, waardoor je altijd goed te horen bent. De luidspreker is zeer gevoelig en reageert snel op je spel, zodat je ieder detail in je gitaarspel kunt laten horen.

Ook Verkrijgbaar in de 8 ohm-variant

De G12-65 Heritage is niet alleen verkrijgbaar in de standaard 16 ohm-variant, maar ook in een 8 ohm-variant. Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende speakers te combineren in je setup en zo je eigen unieke geluid te creëren. Beide varianten van de G12-65 Heritage zijn van dezelfde hoge kwaliteit en leveren dezelfde krachtige prestaties.

Gemaakt door Celestion, een Betrouwbare Merknaam

De G12-65 Heritage is gemaakt door Celestion, een bekende fabrikant op het gebied van luidsprekers voor gitaarversterkers. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbare producten. Veel professionele gitaristen vertrouwen dan ook op Celestion voor hun geluid.

Bestel nu en Creëer jouw Perfecte Geluid!

Ben jij een hardrock-gitarist die op zoek is naar de perfecte luidspreker? Dan is de Celestion G12-65 Heritage precies wat je nodig hebt. Met zijn krachtige prestaties, heldere trebles en strakke bas zal deze luidspreker je inspireren en je spel naar een hoger niveau tillen. Bestel nu en ontdek zelf waarom de Celestion G12-65 Heritage de favoriete luidspreker is van vele gitaristen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners