De Boss AC-22LX 10 watt akoestische gitaarversterker – Kleine Amp, Grote Klank

Bent u op zoek naar een compacte en lichtgewicht akoestische gitaarversterker die u gemakkelijk kunt vervoeren? Bekijk dan de Boss AC-22LX. Met zijn 10 watt geeft deze versterker u levendige stereo-klanken met genoeg diepte, dankzij de innovatieve Air Feel-functie. Met deze functie kunt u authentieke en resonante akoestische sounds verkrijgen, waardoor u maar al te graag op deze versterker wilt inpluggen met niet alleen een elektrisch-akoestische westerngitaar.

Maar wat deze versterker echt veelzijdig maakt, is dat het ook geschikt is om andere snaarinstrumenten zoals een ukelele, banjo of viool uit te versterken. Sluit ze gewoon aan op deze Boss akoestische versterker en u kunt gelijk serieus aan de slag.

Realistische akoestische gitaarklanken vormgevan met de AC-22LX

De AC-22LX biedt u de mogelijkheid om realistische akoestische gitaarklanken naar uw eigen smaak vorm te geven. De innovatieve Air Feel-functie bootst op natuurlijke wijze verschillende stereo-microfoonopstellingen na, verdeeld over 5 typen. Daarnaast hebt u met de versterker de beschikking over realistische microfoon-achtige gitaarklanken zonder standaard-issues.

Eenvoudig te bedienen

De Boss AC-22LX is zeer eenvoudig te bedienen, zodat u snel van start kunt gaan. Met de tri-equalizer kunt u het geluid afstemmen naar uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast is deze compacte versterker voorzien van een aux-ingang, waarmee u bijvoorbeeld een muziekspeler kunt aansluiten om mee te spelen of mee te jammen.

U zult versteld staan van de klank en veelzijdigheid van deze kleine versterker. Van subtiel en ingetogen, tot luid en krachtig – de Boss AC-22LX kan het allemaal aan. Dus, als u op zoek bent naar een kwalitatieve akoestische gitaarversterker met handige functies en een geweldige geluidskwaliteit, dan is de Boss AC-22LX echt iets voor u.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners