D’Addario Restore Detailer poetsmiddel 30 ml

Herstel en verfraai je instrument met D’Addario Restore Detailer poetsmiddel

Het onderhouden en schoonmaken van je muziekinstrument is essentieel om de levensduur en prestaties ervan te behouden. Met het D’Addario Restore Detailer poetsmiddel kun je je gitaar nieuw leven inblazen. Dit poetsmiddel maakt deel uit van het Mini Care restauratie-systeem van D’Addario en is speciaal ontworpen om kleine krassen en hardnekkig vuil te verwijderen.

Beschermt en reinigt grondig

De D’Addario Restore Detailer is een diepe reiniger in een compact kunststof flesje van 30 milliliter. De formule is speciaal samengesteld om je instrument te beschermen en te reinigen zonder enige schade aan te brengen. Het poetsmiddel dringt diep door in het oppervlak en verwijdert vuil, strepen en vettigheid. Met slechts een paar sprays van Restore Detailer zien je gitaar of ander snaarinstrument er weer als nieuw uit.

Eenvoudig te gebruiken

Het D’Addario Restore Detailer poetsmiddel is zeer eenvoudig in gebruik. Spray eenvoudigweg een kleine hoeveelheid op een schone doek en veeg het oppervlak van je instrument schoon. Het is ideaal voor het dagelijkse onderhoud van je gitaar en kan ook gebruikt worden om de glans van je instrument te herstellen voor een optreden of opname. De compacte formaat van het flesje maakt het handig om overal mee naartoe te nemen, zodat je elk moment je instrument kunt laten stralen.

Bestel nu en geef je instrument een nieuwe uitstraling

Wil je je gitaar of ander snaarinstrument weer laten glanzen? Bestel dan nu de D’Addario Restore Detailer poetsmiddel 30 ml en geef je instrument een nieuwe uitstraling. Het poetsmiddel is snel leverbaar binnen 4 werkdagen. Met de diepe reinigende werking van D’Addario Restore Detailer zul je versteld staan van het resultaat. Wacht niet langer en neem afscheid van krassen en vlekken op je instrument.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners