D’Addario NYXL: De Nieuwe Standaard in Elektrische Gitaarsnaren

Ontdek de verbeterde prestaties van D’Addario NYXL elektrische gitaarsnaren. Deze snaren zijn ontwikkeld en geperfectioneerd in New York en leveren een ongeëvenaarde speelbaarheid en geluidskwaliteit. Dankzij de hoogwaardige NY-High Carbon stalen snaren en snaarkernen zijn brekende snaren verleden tijd.

Verbeterde Stemstabiliteit

Met een compleet nieuwe kerndraad bieden D’Addario NYXLs tot 131% betere stemstabiliteit. De gepatenteerde ‘Fusion Twist’ bevestigingstechniek zorgt voor duurzaamheid aan het bal-einde van de snaar. Bovendien hebben de snaren van Nickel Plated Steel betere magnetische eigenschappen, wat resulteert in een hogere output en een aangename mid-range kwaliteit. D’Addario NYXL gitaarsnaren zijn verkrijgbaar voor 6-snarige, 7-snarige en 8-snarige elektrische gitaren. Ook bassnaren zijn beschikbaar.

Ongekende Stabiliteit

Geen enkele andere snaar biedt de stemstabiliteit van D’Addario’s NYXL gitaarsnaren. Uit uitvoerige tests blijkt dat deze snaren tot 131% beter op stemming blijven. Powerchords komen volledig tot hun recht en dankzij de sterkte van de snaren produceren ze een voller geluid.

Een Moderne Klank

Dankzij de verbeterde vernikkelde staallegering hebben de NYXL snaren meer amplitude in het 1 kHz tot 3.5 kHz bereik. Dit zorgt voor een eigentijdse sound zonder concessies te doen aan het vertrouwde vernikkelde snarengeluid. Maak kennis met de revolutie!

Superieure Bestendigheid

Met D’Addario NYXLs kun je moeiteloos buigen, tot twee noten hoger dan met andere snaren. Deze snaren bereiken pas 75% van hun breekpunt, terwijl standaard snaren op 90% zitten. Probeer zelf de ongekende duurzaamheid van deze snaren door de Torture Test te bekijken.

Wil je de voordelen van D’Addario NYXL elektrische gitaarsnaren ervaren? Bekijk de hele serie, inclusief 7-snarige en 8-snarige sets. En vergeet zeker niet de introductievideo en the Torture Test te bekijken!

Bron: daddario.com

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners