D’Addario NW026: Een losse snaar voor ak. en elektrische gitaar

De D’Addario NW026 is een losse nikkel omwonden stalen snaar voor elektrische en eventueel akoestische gitaar. Met zijn dikte van .026 inch is hij onder andere geschikt als D-snaar in een 010 set.

Kwaliteitssnaar voor gitaristen

Als gitarist weet je hoe belangrijk het is om kwaliteitssnaren te gebruiken. De D’Addario NW026 is een topkwaliteit snaar met een heldere klank en een geweldige speelbaarheid. Deze snaar is gemaakt van premium materialen, waardoor hij duurzaam is en lang meegaat. Of je nu een beginner bent of een gevorderde gitarist, deze snaar zal zeker aan je eisen voldoen.

Geschikt voor elektrische en akoestische gitaren

De D’Addario NW026 is geschikt voor zowel elektrische als akoestische gitaren. Dankzij de nikkelomwikkeling heeft deze snaar een warme en heldere toon. Met zijn dikte van .026 inch is hij perfect voor de D-snaar in een 010 set. Of je nu speelt op een akoestische gitaar of een elektrische gitaar, deze snaar zal zeker je spel verbeteren.

Eenvoudig te installeren

De D’Addario NW026 is eenvoudig te installeren op je gitaar. Je hoeft alleen maar je oude snaar te verwijderen en de nieuwe snaar op de juiste manier op je gitaar te plaatsen. Deze snaar is compatibel met de meeste gitaarmodellen en kan gemakkelijk worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners