D’Addario EXL130 snarenset voor elektrische gitaren

Extra soepele speelervaring

De EXL130 Extra Super Light van D’Addario is een set snaren voor elektrische gitaar die zorgt voor een extra soepele speelervaring. De snaren zijn gemaakt van vernikkeld staal en bieden een warm en helder geluid. Ze zijn perfect geschikt voor gitaristen die op zoek zijn naar comfort tijdens het spelen.

Hoge kwaliteit

D’Addario is een gerenommeerd merk in de wereld van gitaarsnaren en staat bekend om zijn hoge kwaliteit producten. De EXL130 snarenset vormt hierop geen uitzondering. De vernikkeld stalen snaren zijn duurzaam en gaan lang mee. Ze behouden hun heldere klank, zelfs na intensief gebruik.

Veelzijdig en geschikt voor verschillende muziekstijlen

De EXL130 snarenset is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor het spelen van allerlei muziekstijlen. Of je nu graag rock, blues, pop of jazz speelt, deze snaren zorgen voor een uitstekende toonrespons en helderheid.

Betrouwbare levering

Deze snarenset is verkrijgbaar bij Bax-shop.nl, een betrouwbare en bekende webshop gespecialiseerd in muziekinstrumenten en -accessoires. Je kunt de snaren eenvoudig bestellen via de volgende link. De levering duurt ongeveer 2-3 werkdagen en de verzendkosten bedragen €2.95.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners