D’Addario EXL120 snarenset voor elektrische gitaren

De D’Addario EXL120 is een geweldige set snaren voor elektrische gitaren. Of je nu een professionele gitarist bent of gewoon geïnteresseerd bent in het leren bespelen van de elektrische gitaar, deze set is perfect voor jou.

Deze set bevat zes stalen snaren, waarvan de dikkere bassnaren zijn omwonden met vernikkeld staal. Dit zorgt voor een sprankelend geluid en optimale intonatie, waardoor je gitaarspel tot zijn recht komt.

Wat deze set nog beter maakt, is de prijs. Voor slechts €9.15 krijg je een hoogwaardige snarenset van D’Addario, een merk dat al jaren bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Niet alleen zijn deze snaren van topkwaliteit, ze zijn ook nog eens snel leverbaar binnen 4 werkdagen. Dus of je nu snel nieuwe snaren nodig hebt voor je volgende optreden of gewoon je verzameling wilt uitbreiden, deze set is een geweldige keuze.

Bij Bax-shop.nl kun je deze snarenset eenvoudig bestellen. Met een klik op de link kun je de set meteen in je winkelwagen plaatsen en laten bezorgen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners