D’Addario EPN115 snarenset voor elektrische gitaar

A warme, vintage toon met de D’Addario EPN115 snarenset

Als je op zoek bent naar een warme, alternatieve vintage toon voor je elektrische gitaar, dan zijn de D’Addario EPN115 snaren precies wat je nodig hebt. Deze snaren zijn gemaakt van puur nikkel en hebben een round wound vorm. Ze zijn geschikt voor verschillende muziekstijlen, met name blues en jazz rock.

Kenmerken van de D’Addario EPN115 snarenset

De D’Addario EPN115 snarenset heeft verschillende kenmerken die ervoor zorgen dat je het meeste uit je speelervaring haalt. Hieronder worden enkele belangrijke kenmerken van deze snarenset besproken:

  • Materiaal: de snaren zijn gemaakt van puur nikkel, wat zorgt voor een warme en authentieke klank. Dit maakt ze zeer geschikt voor het reproduceren van een vintage toon.
  • Round wound: de snaren hebben een round wound vorm. Dit zorgt voor een glad oppervlak, waardoor je comfortabel kunt spelen en tegelijkertijd een heldere toon kunt bereiken.
  • Geschikte stijlen: de D’Addario EPN115 snaren zijn met name geschikt voor blues en jazz rock, maar kunnen ook in andere muziekstijlen worden gebruikt.

Bestel nu en profiteer van korting

Wil je de D’Addario EPN115 snarenset voor elektrische gitaar in huis halen? Bij Bax-shop kun je deze snarenset nu bestellen voor een voordelige prijs. De normale prijs is €14.50, maar met de huidige korting betaal je slechts €12.30. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners