D’Addario 50BAL11 auto-lock gitaarband blood red – Unieke gitaarband met automatisch vergrendelingssysteem

Plectrum Vasthouden

Je gitaarband bevestigen aan je gitaar was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het auto-lock systeem dat D’Addario in samenwerking met Ned Steinberger, de Amerikaanse maker van innovatieve muziekinstrumenten ontwikkelde. Dit ingebouwde straplock systeem werkt dan ook heel eenvoudig. De sluiting heeft een veertje, dat zich automatisch vastklemt als je hem op de strapbutton zet en komt pas los als jij dat wilt. Het losmaken is al net zo makkelijk: je drukt op de sluiting waardoor die licht naar voren komt en je de strap er af kan halen. Het systeem werkt bijna{/sup>window’} alle strapbuttons van tegenwoordig.

De D’Addario 50BAL11 is een gitaarband die niet alleen praktisch is, maar er ook nog eens goed uitziet. De band is verstelbaar in lengte van 89 tot 151 centimeter, waardoor je zelf kunt bepalen hoe laag of hoog je je gitaar wilt dragen.

Deze gitaarband is gemaakt van stevig en duurzaam nylon en kan dus wel tegen een stootje. Het materiaal voelt prettig aan en veroorzaakt geen irritaties tijdens het spelen. Het is niet voor niets een populaire keuze onder gitaristen van alle niveaus.

De D’Addario 50BAL11 is uitgevoerd in de opvallende kleur ‘blood red’. Deze felrode kleur geeft de gitaarband een stoere uitstraling en zorgt ervoor dat je opvalt tijdens optredens en optredens.

Kies voor de D’Addario 50BAL11 auto-lock gitaarband in de kleur blood red en profiteer van het gemak en de kwaliteit die deze strap te bieden heeft.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners