D’Addario 50AL01 Alchemy Gothic Muted Skulls gitaarband

De D’Addario 50AL01 Alchemy Gothic Muted Skulls gitaarband is een stoere nylon gitaarband met een uniek ontwerp van Alchemy Gothic. Deze verstelbare gitaarband is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens een echte eyecatcher voor gitaristen die houden van een duister en mysterieus thema.

Uniek en duurzaam ontwerp

De D’Addario 50AL01 Alchemy Gothic Muted Skulls gitaarband is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, waardoor de band uiterst duurzaam en betrouwbaar is. Op de band zijn verschillende afbeeldingen van doodskoppen te zien, die samen het bekende gezegde ‘horen, zien en zwijgen’ uitbeelden. Dit maakt de gitaarband niet alleen uniek, maar ook nog eens een echte eyecatcher tijdens jouw optredens of repetities.

Verstelbaar en comfortabel

De gitaarband is verstelbaar en daardoor geschikt voor gitaristen van verschillende lengtes. Je kunt de lengte van de band eenvoudig aanpassen, zodat je altijd de ideale positie en hoogte kunt vinden om comfortabel te kunnen spelen. Of je nu staat of zit, met deze gitaarband speel je altijd zonder problemen.

Geschikt voor alle soorten gitaren

De D’Addario 50AL01 Alchemy Gothic Muted Skulls gitaarband is geschikt voor alle soorten gitaren, of je nu een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar speelt. De band bevestig je eenvoudig aan de bevestigingspunten van je gitaar, zodat je deze stevig kunt dragen zonder dat hij verschuift tijdens het spelen.

Conclusie

De D’Addario 50AL01 Alchemy Gothic Muted Skulls gitaarband is een stoere en duurzame nylon gitaarband met een uniek ontwerp. Door de verstelbare lengte en het hoogwaardige materiaal is deze band niet alleen comfortabel, maar ook geschikt voor alle soorten gitaren. Ga voor een unieke look en maximale speelcomfort met deze opvallende gitaarband van D’Addario.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners