Curt Mangan Monel Round Core 10-46 Snarenset voor Akoestische Gitaar

Inleiding

Ben je op zoek naar een hoogwaardige snarenset voor je staalsnarige akoestische gitaar? Dan is de Curt Mangan Monel Round Core 10-46 set echt iets voor jou. Deze set biedt niet alleen een uitstekende klank, maar ook een uiterst aangenaam speelgevoel. In dit artikel ontdek je alles over deze snarenset en waarom ze een goede keuze zijn voor akoestische gitaristen.

Hoge kwaliteit en optimale klank

De Curt Mangan Monel Round Core 10-46 set is gemaakt met de hoogste kwaliteit grondstoffen. Dankzij de gepatenteerde Fusion Matched hi-carbon behandeling bieden deze snaren extra stabiliteit, duurzaamheid en stemvastheid. Bovendien zorgen de monel windingen ervoor dat je de klank van het hout van je gitaar nog beter terughoort.

Geschikt voor elektrische gitaristen

Ben je gewend om te spelen op een .010 set op je elektrische gitaar? Dan is deze snarenset de ideale keuze om gemakkelijk over te stappen naar akoestische gitaar. Met dezelfde snaardikte en een vleugje familiarity zal je moeiteloos kunnen wennen aan het spelen op een akoestische gitaar.

Specificaties

  • Merk: Curt Mangan
  • Model: Monel Round Core 10-46 set voor akoestische gitaar
  • Materiaal: Monel (windingen), Fusion Matched hi-carbon behandeling
  • Snaardikte: 0.10-0.46 (Light)
  • Aantal snaren: 6
  • Stabiliteit: Extra stabiliteit, duurzaamheid en stemvastheid
  • Speelgevoel: Uiterst aangenaam
  • Geschikt voor: Akoestische gitaar (staalsnarig)

Bestel nu jouw Curt Mangan Monel Round Core 10-46 set

Wil je de klank van jouw staalsnarige akoestische gitaar naar een hoger niveau tillen? Bestel dan nu de Curt Mangan Monel Round Core 10-46 set. Met deze hoogwaardige snarenset zul je genieten van een uitzonderlijke klank en speelgevoel. Let op dat deze snarenset momenteel niet op voorraad is, maar je kunt deze alvast bestellen zodat je weer snel kunt spelen met de beste klank.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners