Cort CJ-Retro Vintage Sunburst Matte elektrisch-akoestische westerngitaar: Een Retro Schoonheid voor een Pra’mooie Prijs

Ben je op zoek naar een elektrisch-akoestische gitaar met een vintage look en een unieke sound? Dan is de CJ-Retro van Cort de gitaar voor jou! Met zijn retro design, magnetisch versterkte geluid en aantrekkelijke prijs is deze gitaar een ware schoonheid.

Vintage Design

De CJ-Retro ademt vintage in elke vezel. Met zijn amberkleurige potmeterknoppen is de gitaar een eerbetoon aan de legendarische akoestische gitaar van niemand minder dan Beatle John Lennon. Daarnaast is de witte slagplaat geïnspireerd op de populaire studentgitaren uit de jaren ’60. Retro elementen zoals de dubbel rechthoekige positieblokken op de toets en de matte afwerking, dragen bij aan de algehele retro vibe van deze Cort E/A westerngitaar.

Prestatie en Klank

Maar niet alleen het uiterlijk van de CJ-Retro zal je weten te bekoren. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Cort zijn de speelprestaties en geluidskwaliteit van deze gitaar uitmuntend. De matte finish in combinatie met het comfortabele halsprofiel en de iets plattere 15.75 toetsradius, maken dit instrument een genot om op te spelen.

Wat echter echt indrukwekkend is, is de vol versterkte humbuckersound van Fishman. Hiermee kun je jouw geluid versterken tot het volgende niveau voor live optredens of bij opnames. Ongeacht of je akkoorden speelt of solo’s improvisseert, deze gitaar zal ervoor zorgen dat je geluid goed naar voren komt.

Specificaties

De CJ-Retro van Cort heeft de volgende specificaties:

  • Merk: Cort
  • Category path: Kunst en entertainment > Hobby’s en creatieve vaardigheden > Muziekinstrumenten > Snaarinstrumenten > Gitaren
  • Product code: COCJRETROVSM
  • EAN: 4058059256783
  • Voorraad: Niet voorradig
  • Soort gitaar: Elektrisch akoestische westerngitaar
  • Prijs: €289
  • Levertijd: Niet voorradig

Conclusie

Samengevat, de CJ-Retro van Cort is een elektrisch-akoestische gitaar met een vintage look, een unieke sound en een zeer aantrekkelijke prijs. Het retro design samen met de vol versterkte humbuckersound van Fishman maken deze gitaar een fantastische keuze voor zowel beginners als ervaren spelers. Ontdek de schoonheid van het verleden en voel de inspiratie van grootheden als John Lennon terwijl je muziek maakt met de CJ-Retro van Cort.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners