Cordoba Fusion Stage Guitar Edge Burst elektrisch-akoestische klassieke gitaar met gigbag

Cordoba brengt met de Stage Guitar uit de Fusion-serie een oogstrelende elektrisch-akoestische klassieke gitaar met verrassend breed scala aan mogelijke klanken. Dit is dé klassieke gitaar voor op het podium en in de studio. De ergonomische body is slechts 40 millimeter diep, waardoor je er comfortabel mee kunt zitten en staan. Het bovenblad van massief sparrenhout is voorzien van een fraaie flame maple fineer, afgewerkt in het tijdloze Edge Burst. In combinatie met de mahoniehouten klankkast levert dit een solide klankfundament op waar je alle kanten mee op kunt.

Fusion Series Stage Guitar: Comfortabele speelervaring

De Cordoba Stage Guitar laat zich bijzonder makkelijk bespelen, dankzij de 48 millimeter brede topkam en de vlakke 16 inch toetsradius. Doordat de hals iets nauwer is dan een traditionele klassieke gitaar leent dit model zich ook uitstekend voor elektrische gitaristen die de overstap willen maken. Onder de snaren bevindt zich een hoogwaardig dual pickup systeem, bestaande uit Element van Fishman en een mic van DPA. Hiermee kun je de perfecte mix van de puur-resonerende gitaarklank en de nuances van je eigen aanraking creëren. Het volume van beide elementen is apart te regelen, zodat je de klank volledig naar jouw smaak kunt aanpassen.

Specificaties van de Cordoba Fusion Stage Guitar:

  • Elektrisch-akoestische klassieke gitaar
  • Serie: Fusion
  • Flame maple fineer op massief sparren bovenblad
  • Mahoniehouten klankkast
  • Ergonomische body van slechts 40 mm diep
  • 48 mm brede topkam en 16 inch vlakke toetsradius
  • Element pickup van Fishman
  • Mic van DPA

Prijs

De Cordoba Fusion Stage Guitar heeft een prijs van €699.

Conclusie

De Cordoba Fusion Stage Guitar is de perfecte keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een elektrisch-akoestische klassieke gitaar met uitstekende klankkwaliteit en speelbaarheid. Met zijn ergonomische design en hoogwaardige pickups biedt deze gitaar een breed scala aan klankmogelijkheden voor zowel liveoptredens als studio-opnames. Daarnaast is de afwerking in Edge Burst samen met het indrukwekkende geluid een ware lust voor het oog. Voor de prijs van €699 krijg je een prachtige gitaar met gigbag meegeleverd.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners