Celestion G12H Anniversary-16 gitaar luidspreker 12 inch 30W: Een Perfecte Mix van Klassiekers

Plectrum Vasthouden

Het vermaarde speaker-merk Celestion werd 70 en vierde dat door de 12 inch Celestion G12H ‘Anniversary’ gitaar-luidspreker uit te brengen. Dat werd letterlijk een knalfuif, aangezien de G12H een mix is van twee zeer luide Celestion-klassiekers: de Greenback en de Vintage 30. Reken op een klassieke sixties/seventies rock-sound, gekenmerkt door keiharde en heerlijk stroperige klanken, die tegelijk strak en direct klinken in het laag. Clean spel is altijd helder door de G12H, terwijl het gitaargeluid in overdrive een levendige attack heeft en rijke decay. De gitaarluidspreker is belastbaar tot 30 Watt en heeft een impedantie van 16 ohm.

De Celestion G12H ‘Anniversary’ gitaar-luidspreker is een must-have voor gitaristen die op jacht zijn naar die authentieke vintage sound. Of je nu speelt in kleine bars, concertzalen, of in de oefenruimte, deze speaker levert keer op keer geweldige prestaties. Laten we eens dieper ingaan op wat deze speaker te bieden heeft.

Luide Mix van Klassiekers

Een van de redenen waarom de Celestion G12H-16 zo’n geweldige sound heeft, is de combinatie van de bekende Greenback en Vintage 30 luidsprekers. Celestion heeft het beste van beide wereld gecombineerd om de perfecte sound te creëren. Met dit ontwerp krijg je een klassieke rock-sound die populair was in de jaren zestig en zeventig. De luidspreker heeft een hoog rendement en levert keiharde en heerlijk stroperige klanken.

Klassiek en Toch Heldere Sound

De G12H-16 biedt een klassieke rock-sound zonder de luide basnoot te verliezen. Clean spel wordt helder weergegeven en het laag heeft een strak en direct geluid. Dit zorgt voor een perfect gebalanceerde sound waarbij alle individuele tonen duidelijk te horen zijn. De speaker heeft een mooie respons op dynamiek en reageert goed op verschillende versterkers en gitaarsettings.

Geweldige Prestaties

Met een vermogen van 30 Watt is de Celestion G12H-16 geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu de speaker gebruikt voor live-optredens, studio-opnames of gewoon om thuis te spelen, je kunt altijd vertrouwen op de prestaties van de Celestion G12H. De speaker heeft een impedantie van 16 ohm wat zorgt voor een optimale verbinding met de versterker. Dit is een betrouwbare en duurzame speaker die je nooit in de steek zal laten.

Conclusie

Met de Celestion G12H Anniversary-16 gitaar luidspreker kun je genieten van het beste van twee werelden. Deze speaker combineert de klassieke sound van de Greenback en Vintage 30 om een geweldige vintage rock-sound te creëren. Of je nu op zoek bent naar een speaker voor live-optredens of studio-opnames, de G12H-16 biedt geweldige prestaties en een betrouwbare verbinding met je versterker. Voeg een vleugje nostalgie toe aan je gitaarspel met deze uitstekende gitaar-luidspreker van Celestion.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners