Celestion G10 Vintage-16 Classic gitaar luidspreker 10 inch 60W

Celestion G10 Vintage-16 Classic gitaar luidspreker

De G10 Vintage-16 Classic gitaar luidspreker is de logische opvolger van de populaire Vintage 10. Het bekende speaker-merk Celestion heeft met deze veelgeprezen 10 inch, 60 Watt gitaarluidspreker opnieuw een kwaliteitsproduct op de markt gebracht. Deze speaker zorgt voor een rijke en warme sound, waarbij de bassen strak zijn, de mids krachtig en het hoog goed gedefinieerd. Een ander groot voordeel van de G10 Vintage-16 Classic is het onverwacht grote volume dat het produceert. Kortom, een luidspreker met uitmuntende prestaties!

Uitstekende prestaties in verschillende opstellingen

De Celestion G10 Vintage-16 Classic komt het best tot zijn recht in een 2×10 of 4×10-kabinet, maar doet het ook uitstekend in een 1×10-configuratie. Hiermee is het een veelzijdige luidspreker die geschikt is voor verschillende toepassingen. Of je nou in een kleine studio speelt of op een groot podium, de G10 Vintage-16 Classic staat altijd garant voor professionele geluidskwaliteit.

Geliefd en betaalbaar

Een bijkomend voordeel van de G10 Vintage-16 Classic is de betaalbaarheid. In vergelijking met andere gitaarluidsprekers met vergelijkbare specificaties is de prijs van deze Celestion speaker bijzonder gunstig. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor zowel professionele gitaristen als hobbyisten.

Groot assortiment Celestion luidsprekers

Celestion is een gerenommeerd merk op het gebied van gitaarluidsprekers. Naast de G10 Vintage-16 Classic luidspreker, bieden zij nog veel meer hoogwaardige speakers aan. Een van de varianten van de G10 Vintage-16 is de 8 ohm-versie, die ook verkrijgbaar is via Bax-shop.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners