Celestion CREAM-16: Een Buitengewone Gitaar Speaker voor Vintage Klanken

Ben je op zoek naar een gitaar speaker die je een variatie aan vintage klanken kan bieden? De Celestion CREAM-16 12inch 90W 16 Ohm gitaar speaker is de perfecte keuze. Met 90 watt aan kracht en een unieke combinatie van nieuwe technologieën en traditionele alnico klanken, is de Celestion CREAM-16 een speaker die zeker een indruk zal maken in jouw versterker.

De Celestion CREAM-16 is ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologische ontwikkelingen en behoudt tegelijkertijd de belangrijkste kenmerken van een typische alnico speaker. Het resultaat is een warme low range en een uitgesproken high range, wat resulteert in een rijk, vol geluid bij elke toepassing.

Wat deze guitar speaker zo speciaal maakt, is dat zelfs in een low power output versterker, de Celestion CREAM-16 nog steeds een krachtig geluid produceert zonder subtiliteit te verliezen. Dit maakt het de ideale keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar veelzijdige vintage klanken.

De Celestion CREAM-16 is verkrijgbaar in zowel een 16 Ohm als een 8 Ohm versie. Dit specifieke model is de 16 Ohm variant.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners