Celestion A-TYPE-16 12 inch 50W 16 Ohm gitaar luidspreker

Gitaarles Utrecht

Ben je op zoek naar een gitaar luidspreker met een moderne Amerikaanse klank? Dan is de Celestion A-TYPE-16 12 inch 50W 16 Ohm gitaar luidspreker de perfecte keuze voor jou. Deze speaker biedt dezelfde hoge kwaliteit in geluid waar Celestion om bekend staat, maar dan met een laid-back mid-range en een dikke, vette low-range.

Een veelzijdige speaker

De A-TYPE-16 is een veelzijdige speaker die de klank van je versterker zo perfect mogelijk weergeeft. Of je nu subtiel clean wil spelen of zware metal riffs wilt laten horen, de A-TYPE-16 doet het met gemak. De speaker is ontworpen voor gitaristen die op zoek zijn naar een modern Amerikaans geluid.

Livestreaming op YouTube

De A-TYPE-16 werd in 2020 gelanceerd door Celestion en wordt momenteel niet op voorraad gehouden. Voor de meest actuele informatie over beschikbaarheid en levertijden kun je terecht op de website van Bax-Music.

Celestion

Celestion is een gerenommeerde naam in de wereld van gitaarluidsprekers. Het merk staat bekend om zijn typisch Britse geluid, maar de A-TYPE-16 laat zien dat Celestion ook in staat is om een moderne Amerikaanse klank te produceren.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners