Boss RC-1 Loop Station + patchkabels

De Boss RC-1 Loop Station is de nieuwste toevoeging aan de serie Loop Stations van Boss. Deze compacte looper stelt gitaristen en bassisten in staat om eenvoudig creatieve loops en backingtracks te creëren. Met een sterke focus op gebruiksgemak en eenvoud, is de RC-1 de perfecte keuze voor elke prijsbewuste of beginnende looper.

Eenvoudig in gebruik

De Boss RC-1 Loop Station wordt geleverd in een solide stompbox-formaat en heeft een duidelijk en overzichtelijk ontwerp. Hierdoor is het uitvoeren van loops en het bewerken ervan een fluitje van een cent. Loop opnemen, afspelen, overdubben, wissen en het ongedaan maken van bewerkingen is allemaal mogelijk met een simpele druk op de knop. Loop-indicator LED-lampjes helpen je de status van het loopproces in één oogopslag te begrijpen.

Langere opnametijd

De RC-1 Loop Station biedt maar liefst 12 minuten aan opnametijd, wat meer dan genoeg is voor de meeste loop-toepassingen. Dit stelt je in staat om complexere loop-composities te maken en hierover je eigen solo’s te spelen. Of je nu een gitarist bent die bereidt een hele performance uit te bouwen met near endless creativity, of een beginnende looper die op zoek is naar meer inspiratie tijdens het oefenen, de RC-1 zorgt ervoor dat je alle muzikale ideeën kunt vastleggen.

Flexibele aansluitmogelijkheden

De Boss RC-1 Loop Station beschikt over zowel een mono input als een stereo output, waardoor je compatibel bent met vrijwel elk type gitaar- of basgitaareffect dat je hebt. Je kunt eenvoudig een overvloed aan geluiden begrenzen en warp pads en elektronische beats met je mee laten loopen. Daarnaast kun je ook je bestaande patchkabels aansluiten om verder te bouwen op je bestaande signaalketen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Net als andere Boss pedalen staat de RC-1 bekend om zijn solide en duurzame constructie, waardoor je verzekerd bent van jarenlang betrouwbaar gebruik. Het pedaal is ontworpen om te overleven op het podium, in de studio en zelfs in de meest veeleisende oefenruimtes.

Met de Boss RC-1 Loop Station ben je verzekerd van het stempel van Boss kwaliteit op al je loopcreaties. Laat je creativiteit de vrije loop en duik in een wereld vol eindeloze muzikale mogelijkheden.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners