Boss Katana 100/212 MKII – Een krachtige gitaarversterker combo

Vond je het kwaliteit en de diepte van de klank van de 2×12 Boss Katana 100 Watt al zeer geslaagd? Dan zou je je gitaar eens moeten inpluggen in deze Katana 100/212 MKII versterker om de volle kracht van dit apparaat te ervaren. Met deze versterker heb je maar liefst 10 buizenversterkeremulaties tot je beschikking. Niet alleen is de sound van de 55 effecten van de MKI verbeterd, je hebt er nu ook nog 10 extra effecten bij gekregen, zoals pedalbends, octavers en extra delays. Om de versterker volledig naar jouw wensen te bespelen, kun je gebruik maken van een optioneel extern expressiepedaal en een los verkrijgbare voetcontroller zoals de GA-FC.

Katana 100/212 MKII: True Stereo, Cab Resonance en een nieuwe Tone Editor

Wil je een ware stereo-sound ervaren en meer sfeer aan je delay en reverb toevoegen? Dan kun je twee Boss Katana’s aan elkaar koppelen, waarbij de ene de slave en de ander de master is. Zo kun je niet alleen genieten van een krachtig stereogeluid, maar ook meer diepte en dimensie aan je effecten toevoegen. Daarnaast beschikt de Katana 100/212 MKII over True Stereo, Cab Resonance en een nieuwe Tone Editor. Met de nieuwe Tone Editor kun je gemakkelijk en snel je eigen klankcreatie maken en opslaan.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Boss Katana 100/212 MKII gitaarversterker combo is van hoogwaardige kwaliteit en is gebouwd om lang mee te gaan. Met zijn stevige behuizing en duurzame onderdelen is deze versterker uiterst betrouwbaar, zodat je het beste geluid uit je gitaar kunt halen zonder je zorgen te hoeven maken over defecten of uitval.

Specificaties:

  • Vermogen: 100 Watt
  • Speakerconfiguratie: 2×12 inch
  • Buizenversterkeremulaties: 10
  • Effecten: 55+
  • Aantal extra effecten: 10
  • Aansluitingen: aux-in, phones/rec out, effect loop, foot control, USB
  • Afmetingen: 670 x 248 x 484 mm (B x D x H)
  • Gewicht: 19,7 kg

Conclusie

De Boss Katana 100/212 MKII gitaarversterker combo is een krachtig en veelzijdig apparaat voor gitaristen die de ultieme klank willen ervaren. Met zijn grote scala aan buizenversterkeremulaties en effecten, True Stereo, Cab Resonance en de nieuwe Tone Editor zul je eindeloos kunnen experimenteren en jouw perfecte geluid creëren. Dankzij zijn betrouwbare en duurzame constructie is deze versterker perfect geschikt voor gebruik thuis, in de studio of op het podium. Waar je ook wilt spelen, de Boss Katana 100/212 MKII zal je niet in de steek laten.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners