Boss DD-200 Digital Delay effectpedaal

De Boss DD-200 Digital Delay effectpedaal is een compact maar krachtig pedaal dat een wereld aan mogelijkheden biedt qua geluid. Met 12 verschillende delay-types en 6 draaiknoppen kun je het geluid volledig naar je eigen voorkeur aanpassen. Het pedaal heeft bekende potmeters zoals feedback, level en time, maar biedt ook andere mogelijkheden zoals modulatie-diepte, klank en een extra toe te wijzen parameter. Daarnaast heeft de DD-200 de optie om de delay in te stellen in vier verschillende ritmewaarden: halve noot, kwart noot, achtste noot en triool.

Tal van klanken

Met zijn overzichtelijke layout is het gemakkelijk om klanken van klassieke en moderne effectpedalen te produceren met de Boss DD-200 Digital Delay. Je kunt bijvoorbeeld klassiekers zoals de Echorec en de Space Echo horen, maar ook modernere varianten zoals de Boss Tera Echo en een populaire Shimmer behoren tot de mogelijkheden.

Als je een favoriete instelling hebt gevonden, kun je deze gemakkelijk opslaan en altijd weer terughalen. Met zijn compacte behuizing kun je de DD-200 gemakkelijk meenemen voor optredens en studio-opnames.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners