Boss Acoustic Singer Live LT 60W akoestische gitaarversterker: helder geluid en compact ontwerp

Voor de gitaarspelende vocalist is het prettig wanneer je een amp hebt die je zang en gitaar in 1 keer tegelijk kan versterken. De Boss Acoustic Singer Live LT doet dit gemakkelijk en is ook nog lekker licht en compact. Deze 2-kanaal akoestische gitaarversterker heeft 2 losse kanalen, waarbij je op één je gitaar kunt inpluggen en de andere kunt gebruiken om je microfoon op aan te sluiten. Elke channel heeft zijn eigen 3-bands equalizing en volume-knop om ze nauwkeurig in te kunnen stellen. Dit in combinatie met het grondig geconstrueerde cabinet, de 50 Watt speaker en 10 Watt tweeter zorgt dit voor een helder, full-range geluid met genoeg definitie. Om het geluid van je westerngitaar natuurlijk en evenwichtig over te laten komen, kun je tevens vertrouwen op onder andere de acoustic resonance en phase secties.

Acoustic Singer Live LT: natuurlijk, evenwichtig en sfeervol

Beide kanalen hebben een regelbare reverb. Dit om het geluid meer diepte en sfeer te geven. Daarnaast is er ook een apart effectpedaal ingang waar je eventueel andere effectpedalen kunt toevoegen aan je geluid. Mocht je ervoor kiezen om een bedrade versterker te gebruiken in plaats van de 35 tijdens een optreden, kan dit doormiddel van de ¾?-uitgang. Deze is eenvoudig aan te sluiten op PA- of mixersystemen van verschillende groottes. Zo ben je snel klaar voor een live optreden in verschillende settings.

Specs doen recht aan de prijs

Met zijn eerlijke prijs levert de Acoustic Singer Live LT een substantiële prestatie voor akoestische musici. Dankzij de compacte afmetingen (37 x 24 x 30 cm), het lichte gewicht van 8 kilogram, keeping-things%

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners