Bohemian Guitars BG25MSH Oil Can Guitar 2SC Moonshine – Een Recensie

Bohemian Guitars BG25MSH Oil Can Guitar 2SC Moonshine

Heb je altijd al een lichte en compacte Oil Can gitaar aan je collectie willen toevoegen? Dan biedt Bohemian Guitars je met deze elektrisch versterkbare uitvoering een prettig prijskaartje om gelijk goed gemutst aan de slag te gaan.

Deze unieke gitaar heeft een oliekan-body met een solide bevestigde esdoorn hals. Hierdoor voelt de gitaar vertrouwd aan en kun je meteen beginnen met het spelen van je favoriete akkoorden en licks. Daarnaast zorgt de robuuste brug- en staartstukcombinatie, in combinatie met de gesloten oliebad stemmechanieken, voor een gedegen stemvastheid en een stabiel gevoel tijdens het spelen.

De BG25MSH Oil Can Guitar 2SC Moonshine heeft een authentieke Moonshine finish en is uitgerust met 2 singlecoil-elementen. Hiermee kun je een veelzijdig geluid creëren en verschillende muziekstijlen ontdekken.

Kenmerken

  • Merk: Bohemian Guitars
  • Categorie: Elektrische gitaar
  • Kleur: Moonshine finish
  • Inclusief 2 singlecoil-elementen
  • Compact en lichtgewicht

Levering

De Bohemian Guitars BG25MSH Oil Can Guitar 2SC Moonshine is op dit moment niet op voorraad. De levering zal dus wat langer duren dan normaal.

Conclusie

Met de BG25MSH Oil Can Guitar 2SC Moonshine van Bohemian Guitars voeg je een unieke en kwalitatieve gitaar toe aan je collectie. De oliekan-body en de esdoorn hals zorgen voor een comfortabele speelervaring. Daarnaast biedt deze gitaar veelzijdige mogelijkheden door de 2 singlecoil-elementen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners