Blackstar St. James 50/EL34H Fawn buizen gitaarversterker top

Ben je op zoek naar een veelzijdige buizenversterker met een compromisloos geluid voor studio of podium, maar dan met modern gebruiksgemak en een lager gewicht? Blackstar heeft een nieuw en innovatief ontwerp voor je. De Blackstar St. James 50/EL34H in de vintage ogende ‘Fawn’ afwerking.

Vernieuwend en Klassiek, én lichter

De Blackstar St. James serie bestaat uit twee types versterkers van 50 watt, een high-gain versie met 6L6 buizen en deze met de meer vintage EL34’s. Dankzij de speciale constructie hebben ze het gewicht weten terug te brengen naar maar 6kg, dit maakt deze Blackstar St. James 50/EL34H verreweg de lichtste buizenversterker top van dit wattage. Je neemt de versterker dus gemakkelijk mee naar optredens of een studio. Ook aan toerende muzikanten is gedacht, vanwege de ‘universal power supply’ is deze versterkertop namelijk aan te sluiten op elk stroomnetwerk van 90 tot 264 volt bij 50 en 60 Hz.

Amerikaans en tijdloos design

De Blackstar St. James 50/EL34H wordt geleverd in een mooie ‘Fawn’ afwerking. Het klassieke uiterlijk past perfect bij de vintage klank die je uit deze buizenversterker kunt halen. De solide constructie garandeert jarenlang speelplezier, zowel in de studio als op het podium.

Geschikt voor diverse genres

De Blackstar St. James 50/EL34H is zeer veelzijdig en geschikt voor diverse muziekstijlen. Of je nu een stevige rockgitarist bent of liever blues speelt, deze versterkertop kan het aan. Met zijn warme en dynamische klank geeft hij jou de sound waar je naar op zoek bent.

Conclusie

De Blackstar St. James 50/EL34H is een buizenversterker die old school klank combineert met modern gebruiksgemak en een lager gewicht. Een ideale keuze voor gitaristen die houden van het vintage geluid van EL34 buizen en daarbij het gemak willen hebben van een lichtgewicht versterkertop. Of je nu een professionele muzikant bent die veel optreedt of een producer in de studio, de Blackstar St. James 50/EL34H zal je niet teleurstellen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners