Ashdown Tone Pocket hoofdtelefoon oefenversterker voor bas

De Ashdown Tone Pocket is een compacte hoofdtelefoonversterker speciaal ontworpen voor basgitaristen. Met deze oefenversterker kun je overal en altijd oefenen en spelen, zonder anderen te storen. In deze blogpost bespreken we de verschillende functies van de Tone Pocket en waarom het een handig accessoire is voor elke bassist.

Kenmerken van de Tone Pocket

De Ashdown Tone Pocket heeft een compact formaat en kan gemakkelijk in je broekzak worden meegenomen. Het beschikt over een hoofdtelefoon-ingang, zodat je zonder anderen lastig te vallen kunt oefenen.

Conclusie

De Ashdown Tone Pocket is een handige en compacte hoofdtelefoonversterker die ideaal is voor elke bassist. Of je nu thuis wilt oefenen, onderweg bent naar een optreden of iets wilt opnemen in de studio, de Tone Pocket biedt uitstekende functionaliteit en geluidskwaliteit. Met de instelbare toonregelingen kun je de perfecte toon creëren voor je basgitaar, terwijl je met de ingebouwde aux-ingang kunt jammen met je favoriete nummers. Kortom, de Tone Pocket is een must-have accessoire voor elke basgitarist.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners